Etusivu: Tieto Traficom
Etusivu: Tieto Traficom
Valikko

Tieto.Traficom.fi -sivustosta

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tehtävänä on tuottaa palveluja sekä monipuolista tietoa koko yhteiskunnalle päätöksenteon tueksi. Osana tätä tehtävää rakennamme vuosina 2021–2023 Tieto.traficom.fi -sivustolle liikennettä ja viestintää koskevien tietojen kokonaisuutta, joka tuottaa merkityksellistä tilannekuvaa päätöksenteon tueksi.

Sivustolle julkaistavat tiedot koostaa tai tuottaa pääosin Traficom. Jokaisen sivun alussa on kuitenkin mainittu, kuka tiedoista vastaa. Samassa yhteydessä kerrotaan myös, kuinka usein tietoja päivitetään.

Sivuston lähtökohtana on, että tiedot ovat löydettävissä ja hyödynnettävissä mahdollisimman helposti ja yhteen koottuna näkökulmasta riippumatta. Tietoja voi etsiä sivustolta sekä teemoittain (verkot , palvelut , turvallisuus ja ympäristö ) että liikennemuodon tai toimialan (liikenne ja viestintä ) perusteella. Lisäksi voit tarkastella erityisesti liikennejärjestelmäanalyysiin sekä sen tilannekuviin sekä seurantamittaristoon kytkeytyviä tietoja. Mikäli etsimäsi tieto on sijoitettavissa tähän jaotteluun useammalla kuin yhdellä tavalla, löydät sen kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen alta. Esimerkiksi saman tiedon mobiiliyhteyksien toimivuudesta rautateillä löydät niin raideliikenteen, viestinnän kuin verkkojenkin jaottelun kautta.

Kehitämme toimivia ja luotettavia palveluitamme vuorovaikutteisesti kansalaisten ja elinkeinoelämän kanssa. Otamme mielellämme vastaan palautetta siitä, miten sivustoa voidaan kehittää vastaamaan käyttäjien tarpeita. Lähetä meille palautetta ja toiveita sähköpostilla osoitteeseen tilastot@traficom.fi.

Päivitetty