Etusivu: Tieto Traficom
Etusivu: Tieto Traficom
Siirry hakuun

Liikennejärjestelmä

Liikennejärjestelmä on kokonaisuus, joka muodostuu kaikki liikennemuodot kattavasta henkilö- ja tavaraliikenteestä, niitä palvelevista liikenneverkoista, viestintäyhteyksistä ja tiedosta sekä liikenteen palveluista, liikennevälineistä ja liikennettä ohjaavista järjestelmistä. Tämän osion tiedot koostuvat valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman tavoitteiden seurantaosiosta sekä liikenteen eri osa-alueiden tilannekuvista. Tiedot eivät sisällä reaaliaikaista tai hyvin yksityiskohtaista tietoa liikennejärjestelmän eri osista, eikä tarkasteluun ole tämän vuoksi sisällytetty omana osionaan esimerkiksi liikenteen ohjaus- ja hallintapalveluita.

Paketti- ja kuorma-autojen määrät

Tilannekuvassa seurataan paketti- ja kuorma-autojen määriä. Tiedon tuottamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Mopojen, moottoripyörien ja mopoautojen määrät

Tilannekuvassa seurataan mopojen, moottoripyörien ja mopoautojen määriä. Tiedon tuottamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Meriliikenteen kasvihuonepäästöt ja vaihtoehtoiset käyttövoimat

Tilannekuvassa tarkastellaan meriliikenteen kasvihuonekaasupäästöjä ja vaihtoehtoisia käyttövoimia. Tietoja päivitetään kerran vuodessa. Tiedon tuottamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Tr...

Linja-autojen keski-ikä

Tilannekuvassa seurataan linja-autojen keski-ikää. Tiedon tuottamisesta vastaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.